Събитие – Empty Your Wardrobe Part III

И ето ни на прага на нов сезон, с нов регламент, нови участници и много изненади.

Каним те да се включиш в третото събитие „ Empty Your Wardrobe”. Заповядай в Gallery 2.0, в Неделя на 10-ти Април, 2016г. от 11.00 ч.-17.00 ч. , за да обмениш гардероба си и да се заредиш положително с много емоции.

Приканваме те да донесеш в деня на събитието всички дрехи, които не носиш, за да ги размениш за други, от които имаш нужда. Изискването ни е дрехите да са запазени, чисти и добре изглеждащи, като молим артикулите да не надвишават 30 бр. ( до 10бр. дамски, до 10бр. мъжки, до 10бр. детски). Знай, че качеството на това, което ще имаш възможност да избереш и вземеш, зависи от това, какво ще донесеш! Няма ограничение в бройката , която искаш да вземеш обратно със себе си.

Организираме ТЪРГ с дрехи и аксесоари на известни личности, чиято цел е да събере средства за Фондация „Очи на Четири Лапи“. Също така, може да вземеш участие във всяка от четирите Работилници по Красота, Керамика, Рисуване върху текстил и Къна.

Ето го и новият регламент, както и подробности в деня на събитието:

От 11.00 ч.-13.30 ч. – в този часови диапазон ще очакваме да донесеш своите дрехи и аксесоари, за да можем да ги подберем и закачим по закачалките. През това време няма да можеш да взимаш обратно дрехи със себе си. За да не скучаеш, сме организирали Работилници по Красота, Керамика, Рисуване върху текстил и Къна, в които да се включиш.

Точно в 13.30ч. – всички дрехи и аксесоари, които сте донесли, ще са на ваше разположение. Всеки може да направи своя избор и да обмени гардероба си. Правим това, за да има равен шанс за всички присъстващи.

От 15.00ч.-16.30ч.- ще се проведе ТЪРГ с дрехи и аксесоари на известни личности, в който вие ще имате възможност да закупите техните артикули, а ние – да дарим събраните средства към Фондация „Очи на четири лапи“.
Печелившите в наддаването ще получат и автограф на своя идол.

17.00ч.- край на събитието.

Следете нашата фейсбук страница за подробности около събитието: empty your wardrobe

Вход 5лв.
От всеки събран вход ще се отдели сума, която отива за дарение към Фондация „Очи на Четири Лапи“.

Oчакваме те!

No Comments Yet.

Leave a comment