НОВА НАХОДКА – ДРЕХИ, ПАСВАЩИ ПЕРФЕКТНО НА ВСЯКА ФИГУРА

За да се чувстваш секси в една дреха, тя трябва преди всичко да ти е удобна. Т.е. да пасва перфектно на фигурата и фешън индивидуалността ти.

Колко пъти, обаче, ти се е случвало да търсиш уникална рокля за специално събитие и тъкмо, когато си я открила, се оказва че нещо не ти стои добре? Да, защото всички сме уникални не само със стила си, но и с  формите и пропорциите на фигурата ни.

Аз, за себе си намерих решение на този въпрос и с удоволствие ще споделя с теб откритието ми.

С надеждата да открия новото си „аз“ за 2017, се разрових за нов, различен и свеж стил, който да вдъхнови ежедневието ми през новата година.

Така попаднах на изключително талантливата дизайнерката Полина Петрова и нейния първи бутик за фешън индивидуалистки. Страхотна находка за всички дами, които имат собствен стил и не се страхуват да го покажат.

Искреност и свежест с нотка на романтика лъхат от всеки детайл на колекцията й. А най-важното, независимо дали става въпрос за рокля, палто или друга дреха от бутика на Полина, всеки модел може да бъде коригиран според фигурата на клиента. Колко е хубаво да знаеш, че стандартите, които фешън индустрията налага, няма да попречат на стила и самочувствието ти, нали?

Ето какво казва самата Полина: „Всяка дреха, която купувате от мен не просто се коригира по дължина или ширина, тя може да се прекрои по вашата индивидуалност. Така мога да кажа, че никой друг няма да има рокля като вашата.

А моделите – те сами говорят за себе си…

В магазина има модели, които няма да намерите никъде другаде, защото сама си ги измислям и изработвам.“ – разказва младата дизайнерка.

Освен че пасват перфектно на всяка фигура, роклите й са уникални и с ръчно рисуваните елементи по тях, които също могат да бъдат изпълнени по поръчка.

Давам си сметка, че всеки има свой стил, но съветът ми е да бъдете смели – експрементирайте. Така може само да подчертаете стила си. Затова в моя магазин има винаги нещо по-разчупено. Старая се да правя модели точно с тази цел – да ви провокирам да сте индивидуални и специфични във всеки детайл.

Ако и вие търсите бутиково изпълнение с високо качество и педантична прецизност, разгледайте онлайн магазина на Полина Петрова или посетете на живо уютния й бутик на Кърниградска 14 (до кръстовището с ул. Цар Асен).

Автор: Катя Делипавлова

Save

Save

No Comments Yet.

Leave a comment